Nu öppnar vi Doggens Butik!

24 juni,2021

Doggen, Magdalena och Minna hälsar er varmt välkomna till Doggens Butik! Här kan ni köpa diverse produkter med den härliga, smajlande Dalmatinern på.

Till att börja med finns det T-shirts, Huvtröjor, Muggar, Vattenflaskor, Flaskbagar och Bildekaler. Inom kort kommer T-shirts i barnstorlekar och lite senare kepsar. Fler produkter kommer framöver och ni är välkomna med förslag på vad för sorts produkter ni skulle vilja ha.

Doggens butik kom till efter att vi råkat på den här härliga flinande Dalmatinern på en vinflaska från Kroatien. I Kroatien finns ju regionen Dalmatien från vilken Dalmatinern anses ha fått sitt namn.

Vi tyckte bilden var så bra att vi ville sälja produkter med den på. Som Dalmatinerägare så kände vi igen blicken och flinet direkt hos denna härliga hundras som ni kan läsa mer om på den här sidan.

Butiken är ett samarbete mellan oss och vingården i Kroatien som heter Testament Winery och som ni kan läsa mer om här. Det är de som äger rättigheterna till bilden som vi nu tryckt upp på olika produkter.

Vi säljer produkterna i första hand inom Sverige, men det går bra att beställa även om man bor utanför Sverige och inom EU, dock kommer frakten att bli lite dyrare då. Exakt vad frakten blir, kommer ni att se innan ni betalar i kassan.

Återigen, varmt välkomna till Doggens Butik, hoppas ni kommer att få glädje och nytta av de produkter ni köper här!

Prenumerera på våra nyheter så får ni besked om nya produkter, restnoterade produkter åter i lager och mycket annat!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot e-postmeddelande från oss enligt vår integritetspolicy. Du kan avregistrerar dig närhelst du vill.

Facebook