Välkommen till

Doggens Butik

Välkommen till den glada, leende Doggens Butik! Här kan du köpa olika produkter med denna härliga Dalmatiner på.

The Dalmatian Dog
Var kommer den här glada filuren från då?

Den här glada, flinande Dalmatinern kommer faktiskt från en vinflaska! Det är etiketten på ett vin som produceras i regionen Dalmatien i Kroatien och som heter “The Dalmation Dog”. Ni kan läsa mer om den under rubriken “Testament Winery” i menyn.

Vi som startat den här webbutiken tyckte att bilden var så bra och verkligen fångade Dalmatinerns blick och glada flin att vi bestämde oss för att fråga vingården om tillstånd att ta fram och sälja produkter med den på. Vilket vi nu tacksamt fått 🙂

Konstnären bakom bilden med vovven är Henrik Schreiber. Han inspirerades av dalmatinerns fina leende som vi på Doggens Butik tycker att han har fångat på ett utomordentligt sätt.

Saknar du någon produkt?

Skulle du vilja köpa några andra produkter med denna härliga Dalmatinern på? Skriv bara dessa här nedan och skicka in till oss.
Ju fler som önskar specifika produkter – ju större är chansen att vi tar fram dessa!

Nyheter

Beställ i tid före jul

Beställ i tid före jul

Missa inte att beställa era Doggen julklappar i tid! Sista beställning för leverans före jul är den 18 december klockan 24.00.

läs mer
Beställ i tid före jul

Beställ i tid före jul

Missa inte att beställa era Doggen julklappar i tid! Sista beställning för leverans före jul är den 21 december klockan 09.00.

läs mer